comScore

Manchester United Manchester United

Manchester United, Harry Kane'i istiyor

10 Ağustos 2015, Pazartesi 14:37
Manchester United, Harry Kane'i istiyor

Geçtiğimiz sezonki kadroya göre van Persie ve Falcao'yu kaybeden ve yıldız bir golcü transfer etmek isteyen Man Utd, Tottenham'ın kapısını genç yıldız için çalacak.

FutbolArena Dış Haberler - Premier Lig'de transferin en hareketli takımlarından olan Manchester United'ın, Barcelona'dan kopması gündemde olan Pedro görüşmeleri bonservis bedeli üzerinde anlaşma sağlanamayınca durma noktasına geldi. Bunun üzerine alternatiflere yönelen Kırmızı Şeytanlar, listeye İngiliz futbolunun yeni gözdesi Harry Kane'i aldı.
 
Transferi kaliteli bir forvet oyuncusu alarak bitirmesi herkes tarafından beklenen Man Utd'da teknik direktör Louis van Gaal'in yönetime sunduğu rapor doğrultusunda 22 yaşındaki Harry Kane için Tottenham'ın kapısı çalınacak. Geçen sezon kaydettiği aşamayla tüm dikkatleri üzerine çeken ve haftalarca manşetlerden düşmeyen Kane için Man Utd fiyat alacak.
 
Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 21 gol atan genç yıldız için Man Utd, Angel Di Maria'nın satışından elde edilen gelirin önemli bir bölümünü kullanıp Tottenham'ı ikna etmek istiyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!