comScore

Manchester United Manchester United

Louis van Gaal süper star istiyor

28 Temmuz 2015, Salı 13:27
Louis van Gaal süper star istiyor

Hollandalı menajer Ronaldo ya da o seviyede bir transferin önemini vurguladı.

FutbolArena Dış Haberler - Manchester United'ın menajeri Louis van Gaal, Premier Lig'de şampiyon olabilmek için bir süper star transferine ihtiyaçları olduğunu vurguladı. Tecrübeli teknik adam örnek isim olaraksa eski bir Unitedlı olan Cristiano Ronaldo'yu gösterdi.
 
"Hücumda çok daha hızlı ve yaratıcı olmamız gerekiyor. İşte bu sebeple Di Maria'nın kalmasını istiyorum ancak o konudaki belirsizlik devam etmekte. Örnek verecek olursak, Bayern Münih'te Ribery ve Robben var. Chelsea desek Hazard ve Willian var. Real Madrid'te ise Ronaldo ve Bale var. Keza Barcelona'da Neymar ve Messi ikilisi var.
 
Ashley Young ve Juan Mata ikilisi asistleri, golleriyle fantastik bir sezon geçirdiler ancak Şampiyonlar Ligi gibi bir kulvarda zirveye ulaşmak için çok daha fazla hıza ihtiyaç var. Bu yüzden hem hızlı hem de yaratıcı bir oyuncu alınmasını istiyorum. " şeklinde konuşan van Gaal'e Ronaldo'nun dönme ihtimali sorulduğunda şu şekilde yanıt verdi;
 
"Bu soruyu yanıtlayamayacağım. Bir oyuncu resmi imzayı atmadan şu oyuncuyu alacağız diyemem. Taraftalarımızı heyecanlandıracak bir ismi önceden zikretmek elbette isterim ancak bu çok da etik olmaz. Ronaldo'nun mükemmel bir oyuncu olduğunu söylememe gerek yok. Bunun kendisi de farkında. Onu fazlasıyla beğeniyorum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!