comScore

Manchester United Manchester United

Morgan Schneiderlin United'a gidiyor mu?

07 Temmuz 2015, Salı 14:55
Morgan Schneiderlin United'a gidiyor mu?

Ronald Koeman'dan konuya dair açıklama geldi.

FutbolArena Dış Haberler - Southampton menajeri Ronald Koeman, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Morgan Schneiderlin için Manchester United'tan resmi teklif geldiğini ancak kulübün bu teklifi reddettiği bilgisini doğruladı.
 
Schneiderlin, dün yani pazartesi günü gerçekleşen ilk antremanda yerini almamış ancak bunun gerekçesi olarak hasta olduğu ifade edilmişti.
 
Başarılı oyuncuya dair Koeman'ın açıklamaları şu şekilde :
" 2 hafta önce United bize bir teklifle geldi ancak bu beklentilerimizi karşılamayacak bir teklif idi. Hatta ciddiyetten uzak bir teklifti diyebilirim. Kendisi bizim en önemli oyuncumuz ve sezon öncesi kampımız için bizimle birlikte yarın Avusturya'ya uçacak. Kabul ediyorum ki kendisi artık transfer olmak istiyor ancak bu transferin de bir bedeli olduğu gerçeğini unutmamalıyız. 25 milyon Sterlin ya da başka bir rakam konusunda birşey söylemem mümkün değil çünkü işin bu kısmı benim konum değil."
 
2008 senesinden beri kulüpte olan Schneiderlin, Souhtampton formasını 261 kez giydi. Geçtiğimiz sezon Tottenham Hotspur'ın çok istediği başarılı oyuncu, bu transfer gerçekleşmeyince kulüple arasında kısa bir sıkıntı yaşamıştı ve mental olarak hazırlanana dek bir süre istirahata çekilmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!