comScore

Manchester United Manchester United

Van Gaal: "Başka oyuncu almayacağız"

30 Ocak 2015, Cuma 20:13
Van Gaal:

Hollandalı çalıştırıcı, ara transfer döneminin kalan günlerinde başka transfer yapmayacaklarını açıkladı.

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal, ara transfer döneminde kadrolarına başka bir oyuncu daha dahil etmeyeceklerini belirtti.

Kırmızı şeytanlar, bu ay başında İspanyol kaleci Victor Valdes ile 18 aylık bir sözleşme imzalarken, Mats Hummels ve Aymeric Laporte isimlerini renklerine bağlayabileceği konuşuluyordu.
Ocak ayı transfer penceresinin durumları pek olmayan kulüplere karşı haksızlık olduğunu düşünen Hollandalı teknik adam, düzenlediği basın toplantısında, "Ara transfer dönemi bence pek adil değil. Lige başlıyorsunuz ve daha sonra takımı değiştirebiliyorsunuz. Bu sadece zengin kulüplerin yararlanabileceği bir durum. Diğerlerine haksızlık oluyor. Ama kural bu, yapacak şey yok." dedi.

Satın almaktan çok elden çıkarmaya yöneldiklerini ise, "Hergün benim veya United'ın bazı isimlerle ilgilendiğini okuyorum. Sadece Victor Valdes ile sözleşme imzaladık. Ona bir şans vereceğiz. Artık oyuncu almayacağız, sadece satmayı düşündüğüm futbolcular var." sözleriyle ifade etti.

Anderson ve Adnan Januzaj'ın takımdan ayrılabileceği konuşulurken, Darren Fletcher'ın da West Ham ile kontakt halinde olduğu söyleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!