comScore

Manchester United Manchester United

Nani: 'Bekle beni ManU, geliyorum!'

25 Ocak 2015, Pazar 14:35
Nani: 'Bekle beni ManU, geliyorum!'

Yıldız oyuncu, seneye Manchester United'a iddialı bir şekilde dönmeye hazırlanıyor.

Portekizli yıldız oyuncu Nani, bu sene kiralık olarak oynadığı Sporting'de tekrar kendine geldiğine ve yeni sezonda yine Manchester United'ın ilk 11'inin bir parçası olacağına inanıyor.
 
Marcos Rojo transferi nedeniyle soluğu Portekiz'de alan 28 yaşındaki yıldız, bu sezon çıktığı 17 maçta yedi gol kaydetmeyi başardı.
 
Portekiz macerasının kendisine çok iyi geldiğini düşünen Nani, BT Sport'a verdiği demeçte, "Bana sadece gerçekten inanacak, güvenecek ve yeşil sahada neler yapabileceğimi gösterebilme şansı verecek birine ihtiyacım var. Manchester'da son iki sezonum sakatlıklarla geçti. Ailemi ve arkadaşlarımı çok özlemiştim. Bir değişikliğe ihtiyacım vardı. Hem benim, hem United'ın mutlu olacağı tek yol buydu." şeklinde konuştu.
 
Van Gaal'e karşı bir kin besleyip beslemediği ile ilgili soru üzerine, "Hayır. Kulüp benim değerimi biliyor ve benim kalmamı istiyorlar. Zaten kulüpten ayrılma kararı veren bendim. Eğer bir sezon daha Old Trafford'da devam etseydim, her şey çok daha zor olabilirdi." dedi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!