comScore

Manchester United Manchester United

Manchester United'a“0 poundluk” rakip!

23 Ocak 2015, Cuma 14:31
Manchester United'a“0 poundluk” rakip!

Manchester United'ın bu akşam FA Cup 4. turunda karşılaşacağı Cambridge United'ın kadro değeri sıfır. Bunun sebebi ise ilk 11'deki futbolcuların 9'unun bedelsiz, 2'sinin de altyapıdan yetişmiş olması...

Manchester United'ın FA Cup 4.turundaki rakibi Cambridge United, futbolcularının değeriyle büyük dikkat çekiyor.
 
Bugün 8 bin kişilik Abbey Stadı'nda Kırmızı Şeytanlar'ı ağırlayacak olan ekibin kadro maliyeti yok. Manchester United'ın 235 milyon poundluk kadro maliyetini düşündüğümüzde ilk 11'deki 9 futbolcusu bedelsiz, 2'si de akademiden gelen Cambridge United “0 poundluk” değeriyle bir peri masalını gerçekleştirmek için sahaya çıkacak.
 
Ancak kadro maliyetleri kadar Cambridge United'ın maçlarını oynadığı Abbey Stadı'nın kendisi ve çevresi Manchesterlı futbolculara büyük bir şok yaşatacak cinsten..
 
Soyunma odalarından duşlarına kadar oldukça virane bir halde olan Abbey Stadı'nda teknik heyet ve yedek kulübesini de sıkıntılı anlar bekliyor olacak. Cambridge United Başkanı Dave Doggett (altta) ve Yönetim Kurulu Başkanı Jez George kulübü ayakta tutmak için bağış toplamaya devam ediyor.
 
Kulübün en ilginç simalarından biri ise Colin Proctor'dan başkası değil. Bugüne kadar spor dünyasının efsane isimlerinin karikatürlerini çizen ve bunları asıl sahiplerine imzalatarak açık artırmalarda satan Colin Proctor (altta), buradan gelen paralarla çok sevdiği Cambridge United'a maddi destek sağlıyor.
 
Futbolcular bugün oynayacakları maç öncesi kupayla hatıra fotoğrafı çektirirken, 8 bin bilet maça saatler kala tükendi.
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!