comScore

Manchester United Manchester United

Arsenal ve ManU, o isim için savaşacak!

17 Ekim 2014, Cuma 23:05

Aston Villa, ismi Manchester United ve Arsenal ile anılan Ron Vlaar için 12 milyon poundluk bir bonservis bedeli belirledi.

FutbolArena - Aston Villa, ismi Manchester United ile anılan Ron Vlaar için 12 milyon poundluk bir bonservis bedeli belirledi.
 
ESPN'de yer alan habere göre; Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal'in ısrarla transfer edilmesini istediğ Ron Vlaar için, Aston Villa yaklaşık 12 milyon Paund fiyat biçti. Manchester United'in bu fiyat karşısında Ocak ayında ne gibi bir hamle yapabileceği merak konusu.
 
Aston Villa, sezon sonunda boşa çıkacak oyuncusunu ara transferde elden çıkartmayı hedefliyor. Aston Villa'da kaptanlık görevini de yürüten 29 yaşındaki Hollandalı, baldırında yaşadığı sakatlıktan dolayı 1 aydır forma giyemiyor. Villa, onun yokluğunda son 3 maçını kaybetti.
 
Arsenal'in de yakından takip ettiği deneyimli savunmacı için son kararı Aston Villa yönetimi verecek. Arsene Wenger'in, savunma bölgesinde sıkça sakatlık yaşanmasından dolayı bu bölgeye transfer yapmak istediği biliniyor.

Ron Vlaar, eski hocasının Manchester United'ı çalıştırıyor olması sebebiyle bu kulübe daha sıcak bakabileceği iddia ediliyor.
 
Haber: Orhun ALİCİKOĞLU

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!