comScore

Manchester United Manchester United

Ferguson, Van Gaal'e güveniyor

14 Ekim 2014, Salı 16:11

Alex Ferguson, Manchester United'ı devralan Louis van Gaal'e destek verdi. Efsane menajer, Van Gaal'in ilerleyen dönemde Manchester United'ı karanlık dönemden çıkaracağı görüşünde...

Premier Lig'e, yeni menajeri Louis van Gaal yönetiminde kötü giren Manchester United son 2 haftada West Ham ve Everton'ı yenerek biraz olsun nefes aldı. 
 
Ligde 4. Bbasamağa kadar çıkan Kırmızı Şeytanlar yine de kadrosuna yaptığı 150 milyon sterlinlik yatırımın karşılığını henüz alabilmiş değil. Ada'daki ilk yılına inişli-çıkışlı bir grafik ile başlayan menajer Louis van Gaal'e kulübün efsane menajeri Alex Ferguson destek verdi. 
 
United kadrosunun yenilenmeye ihtiyacı olduğunu ve Van Gaal'in de doğru takviyeler yaptığını belirten Ferguson genç oyunculara da şans veren Hollandalı teknik direktöre övgülerde bulundu.
 
"Louis bu sezon 7 genç futbolcuya şans verdi ki; bu kulübün gelenekleriyle örtüşen bir tutum" ifadesini kullanan Alex Ferguson, Van Gaal'in zamanla arzulanan sonuçları alacağına inandığını dile getirdi. 
 
Alex Ferguson, "Ben de kulüpte ilk çalışmaya başladığımda istenilen sonuçları alamıyordum. Louıs de benzer bir süreçten geçiyor ve hiç şüphem yok ki bu problemin üstesinden başarıyla gelecek" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!