comScore

Manchester United Manchester United

Falcao o golü anlattı!

06 Ekim 2014, Pazartesi 20:03

Kiralık olarak geldiği Manchester United'daki ilk golünü atan Kolombiyalı yıldız, geleceği hakkında flaş bir açıklamada bulundu.

75,294 kişinin doldurduğu Old Trafford Stadı'nda Everton'u 2-1 mağlup eden Manchester United'da, yeni takımında ilk kez gol sevinci yaşayan Radamel Falcao, İngiltere Premier Lig tarihine geçti.
 
28 yaşındaki futbolcu, İngiltere Premier Lig'de gol atan tarihteki 6. Kolombiyalı futbolcu oldu. Daha önce, Juan Pablo Angel (Aston Villa), Hamilton Ricard (Middlesbrough), Hugo Rodallega (Wigan), Faustino Asprilla (Newcastle) ve Jhon Viafara (Portsmouth) Ada sahnesine çıkan Kolombiyalı isimler olmuştu.
 
Falcao, karşılaşma sonrasında MUTV'ye yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
 
"Her golcünün gollere ihtiyacı vardır. Ve ilk golümü atarak biraz da olsun rahatladım. Umarım gelecekte daha çok gol atarım. İlk golümün Old Trafford'da gelmesi inanılmaz. Bunun tadını taraftarlarla çıkardım ve Tanrı'ya şükrediyorum. Herkese teşekkürler.
 
Ben ve ailem burada çok mutluyuz ve daha uzun yıllar Manchester United'da kalmak istiyoruz."
 
Transfer döneminin son gününde satın alma opsiyonuyla birlikte Monaco'dan 8 Milyon Euro'ya kiralanan Kolombiyalı yıldızın, 43 Milyon Pound ödenmesi durumunda da bonservisi satın alınabilecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!