comScore

Manchester United Manchester United

David Moyes'a çılgın bütçe!

09 Şubat 2014, Pazar 11:33

İngiliz ekiplerinden Manchester United, yaz dönemi için 100 milyon pound transfer bütçesi ayırdı.

İngiltere Premier Lig'de Manchester United'ıçalıştıran David Moyes yaz döneminde büyük bir transfer hazırlığı içinde olduğu iddia edildi.

Manchester United'da Sir Alex Ferguson'dan sonra takımın başına getirilen David Moyes'e takımın başkanı tarafından büyük bir transfer bütçesiayrıldı.

Kırmızı Şeytanların hocası David Moyes, kötü gidişe dur demek için büyük transfer hazırlığı peşinde. Moyes sezon sonu yapacağı transferlerle adından şimdiden söz ettirecek gibi görünüyor.

Manchester United başkan yardımcısı Ed Woodward'ın, İskoçyalı teknik adama 100 milyon pound bütçe verdiği iddia edildi.

DİEGO COSTA'YI İSTİYOR

Listesinin başını çeken isimler; Juventus'un orta saha oyuncuları Arturo Vidal ve Paul Pogba olurken, Atletico Madrid'in forveti Diego Costa, Southampton'dan Luke Shaw, Ajax'tan Joel Veltman yer alıyor.

Juventus'un başarılı ortasaha oyuncusu Arturo Vidal ve Paul Pogba için 60 milyon pound ödemeyi planlayan İngiliz devi, bu transferlerle birlikte rakiplerine büyük bir çalım atmanın peşinde.

Atletico Madrid'de başarılı bir performans sergileyen Diego Costa, Moyes'un transferdeki gözdeleri arasında. Brezilyalı forvet oyuncusu Costa attığı gollerle takımını üst sıralara taşırken sezon sonu takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ise merak konusu.

VİDİC GİDERSE YERİNE VELTMAN

Manchester United'ın tecrübeli savunma oyuncusu Nemanja Vidic'in takımdan ayrılma ihtimaline karşı, ilk aday Ajax'tan Joel Veltman. Veltman genç olmasına karşın başarılı oyunuyla birçok büyük kulübün transfer listesine girmiş durumda.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!