comScore

Manchester United Manchester United

Man Utd transferde hız kesmiyor! Listeye 2 yıldız daha eklendi

27 Kasım 2013, Çarşamba 14:24

Ocak ayındaki transfer sezonunun şampiyonu olması beklenen Manchester United hız kesmiyor. David Moyes listesine iki yıldızı daha ekledi.

Futbolarena Özel - Ocak ayındaki transfer sezonunun en aktif takımlarından biri olacağının ipuçlarını şimdiden veren Manchester United'da çalışmalar tam gaz devam ediyor. David Moyes'un raporu doğrultusundan yaz aylarından bu yana Athetic Bilbao'nun genç yıldızı Ander Herrera'yı transfer etmek isteyen Kırmızı Şeytanlar, başarılı oyuncudan istediği yanıtı bir türlü alamayınca yeni isimlere yöneldi. Hedefteki yeni isimler, Real Madridli Angel Di Maria ve Atletico Madrid'in parlayan yıldızı Koke.

Bilbao'dan ısrarla Herrera'yı isteyen ve oyuncunun aklını çelmek için yoğun bir mesai harcayan Manchester United, sonunda bu yoğun ilgisinden dolayı yıldız oyuncuyu bıktırdı. Kontratında 36 milyon Paunda serbest kalır maddesi bulunan Herrara süreç hakkında şunları söyledi:
"Bu konudan artık sıkıldım. İnsanlar takımdan ayrılmak istediğimi düşünecek ki bu doğru değil. Burada mutluyum ve Bilbao'da kalmak istiyorum."

Bu açıklama üzerine alternatif arayışlarına hiç zaman kaybetmeden başlayan Manchester United gündemine yaz aylarında adı City ile de anılan Di Maria ve İspanya'nın yeni Xavi'si olarak adlandırılan Koke'yi aldı. Kırmızı Şeytanlar'ın transferdeki bu etkinliği hakkında da açıklama yapan David Moyes şunları söyledi:

"Ocak ayında transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Böyle bir algı oluşmasın. Önemli olan takım kimyasına uyacak ve sorun çıkarmayacak doğru oyuncuyu bulup transfer etmek."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!