comScore

Manchester City Manchester City

Manchester City'nin transferdeki kare ası

26 Nisan 2013, Cuma 14:34

Son 2 yıldır boy gösterdiği Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarından sonra elenen Manchester City, yaz transfer döneminde Mancini'nin nokta atışı olarak belirlediği 4 oyuncu için 95 milyon euro bütçe ayırdı.

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluğu ezeli rakibi Manchester United'a kaptıran Manchester City'de hareketli günler yaşanıyor. Transfere ayrılacak parayı belirleyen kulüp yönetimi, ağız sulandıracak bütçeyi, menajer Roberto Mancini'nin önüne sundu.

İtalyan teknik adamı elinden kaçırmamak ve Şampiyonlar Ligi'nde 2 sezondur elenilen grup aşamasından daha ileriye gidebilmek için Manchester ekibi, bu yaz transfer döneminde kesenin ağzını açacak. 95 milyon euro olarak belirlenen ve akıllara durgunluk veren bu bütçe ile Mancini, ilk etapta Atletico Madrid'in Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'yu kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.
Falcao'yu isteyen diğer kulüpler arasında İngiltere'den Chelsea ve Manchester United, Fransa'dan Monaco ve İspanya'dan Real Madrid gibi devler de yer alıyor. Manchester City menajerinin hedefindeki diğer isimlerin ise Malaga'dan Isco, Tottenham'dan Gareth Bale ve Napoli'nin Uruguaylı forveti Edinson Cavani olduğu belirtiliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!