comScore

Manchester City Manchester City

Balotelli'nin belalısı Milan yolunda!

22 Nisan 2013, Pazartesi 03:03

Serie A ekiplerinden AC Milan, Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin başarılı defans oyuncusu Micah Richards'ı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin başarılı sağ bek oyuncusu Micah Richards'ı yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için harekete geçti.

İngiliz basınından The Sun'ın haberine göre AC Milan, 24 yaşındaki İngiliz savunma oyuncusu için 15 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli ödemeye hazır durumda bulunuyor.

Yaşadığı diz sakatlığı sebebiyle bu sezonun büyük bölümünde formasından uzak kalan Richards, Pablo Zabaleta'nın gösterdiği performans sebebiyle menajer Roberto Mancini'nin de ilk 11 planları arasında yer almamaya başlamıştı.

Genç oyuncunun bu transfere olumlu bakabileceği belirtilirken, şu an futbol hayatını AC Milan'da sürdürmekte olan eski Manchester City oyuncusu Mario Balotelli'nin de bir idman sırasında kavga ettiği Richards'ın bu transferine olumlu bakabileceği de haberin detaylarında yer aldı.

2005 yılundan bu yana Manchester City forması giyen 24 yaşındaki İngiliz oyuncu, yaşadığı sakatlık sebebiyle bu sezon sadece 4 kez forma şansı bulabildi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!