comScore

Manchester City Manchester City

Balotelli'ye Türk işi sabotaj

30 Ocak 2013, Çarşamba 10:01

Ünlü futbolcunun arabasına işeyenler maalesef yabancı değil! Yaptığı olaylarla Ada basının gündeminden düşmeyen Mario Balotelli'nin geçtiğimiz hafta Bentley marka lüks arabasını hedef alan alkollü iki gencin Türk olduğu ortaya çıktı.

Manchester City'nin Milan'a transfer olan çılgın çocuğu Mario Balotelli geçtiğimiz haftalarda Bentley marka lüks arabasını 160 bin Pound'a kamufle ederek gündeme gelmiş, günlerce manşetlerden düşmemişti. Balotelli'nin bu ilginç oyuncağı, hafta sonu iki taraftarın gazabına uğradı.

Pazar günü arkadaşlarıyla birlikte Zouk adındaki Hint restoranına giden Balotelli'nin park halindeki arabasını tanıyan iki taraftardan biri aracın üstüne işemeyi tercih etti. Diğeri ise, pantolonunu indirdikten sonra İtalyan futbolcunun arabasının arka camına oturdu.
İSİMLERİ BELİRLENDİ

TÜM bu olayın Manchester United taraftarları tarafından gerçekleştirildiğini tartışırken, işin en ilginç kısmı ise bu olayı gerçekleştirenlerin Türk olmasıydı.

İngiltere'de yaşayan E.U ve S.B isimli iki Türk genci hiç sevmedikleri Balotelli'nin arabasını görünce fazla alkolün de etkisiyle bu nahoş olayı gerçekleştirdi.

The Sun gazetesi bu iki genci tanıyanların kendilerini başvurmalarını isterken, olaya tanıklık eden bir kişi ise, “Ben ve birçok insan olaya şahit olduk. Gençlerden biri Balotelli'nin arabasına işedi” dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!