Manchester City'nin Arjantinli yıldızı Carlos Tevez, geçen sezon Roberto Mancini ile yaşadığı sıkıntılar sebebiyle futbolu bırakma noktasına geldiğini söyledi.

"/> Manchester City'nin Arjantinli yıldızı Carlos Tevez, geçen sezon Roberto Mancini ile yaşadığı sıkıntılar sebebiyle futbolu bırakma noktasına geldiğini söyledi.

">

Manchester City Manchester City

"Neredeyse futbolu bırakıyordum!"

01 Ocak 1970, Perşembe 02:00

Manchester City'nin Arjantinli yıldızı Carlos Tevez, geçen sezon Roberto Mancini ile yaşadığı sıkıntılar sebebiyle futbolu bırakma noktasına geldiğini söyledi.

Geçen sezon Bayern Münih maçında oyuna girmek istemeyen, ardından da teknik direktör Roberto Mancini ile tartışan Carlos Tevez uzun süre takımdan uzak kalmıştı.

Rock and Closs adlı radyo programına konuşan 28 yaşındaki oyuncu, "Geçen sezon futbolu bırakmaya çok yaklaşmıştım. Futbol oynama tutkumu yitirmiş, tek başıma odamda ağlıyordum. Kötü şeyler olduğu zaman arka arkaya geliyor" şeklinde konuştu.

Mancini ile ilişkisinin samimi olduğunu vurgulayan Arjantinli, "Ben sanırım biraz agresifim. Oyundan çıkmayı ya da kulübede oturmayı sevmem. Neyse ki şu anda iyiyim. Sadece futbol oynamak istiyorum. Belki gol sıkıntısı çekiyorum ama bunun üstesinden de gelebilirim" diyerek sözlerini tamamladı.


(eurosport)


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!