Menajer Roberto Mancini'nin transferinin bitirilmesini istediği 21 milyon euroluk futbolcunun transferi hakkında Isco'dan açıklamalar geldi.
City'nin ilgisini doğrulayan Isco, "Beni istediklerini biliyorum ama Malaga ile 2016 yılına kadar sözleşmem bulunuyor. Şu anda burada mutluyum" ifadelerini kullandı
2011 yazında 7 milyon euro bonservis bedeli ile Valencia'dan alınan 20 yaşındaki Francisco Roman Alarcon Suarez, bu sezon 6 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.
Büyük bir mali darboğazda olan Malaga'nın yıldız oyuncusu için gelecek teklifler karşısında 'sessiz' kalması beklenmiyor.
Arsenal, Manchester United, Chelsea, Tottenham ve Juventus'un da gündeminde olduğu iddia edilen İspanyol yetenek; Ocak'ta İspanya'ya veda edebilir.

