Manchester derbisinde tribünden atılan bozuk parayla başı yarılan Rio Ferdinand'ın yaptığı esprili açıklama ve canlı yayında sansürlenen sahaya giren taraftarın fotoğrafı bu haberde
Premier Lig'de sonucu merakla beklenen Manchester derbisi oyun olarak futbolseverleri tatmin ederken yaşanan bazı olaylar adeta maçın önüne geçti. Oyunun son bölümünde Manchester United'lı Rio Ferdinand tribünden gelen bir bozuk parayla yaralandı. Tecrübeli savunma oyuncusunun kaşı açıldı. Hemen ardından ise Manchester City'li bir taraftar sahanın ortasına kadar koştu ama kaleci Joe Hart tarafından güçlükle zaptedildi.
Manchester City kulubü yayınladığı resmi açıklamayla özür dilerken, sorumluların tespiti için polisle beraber çalışıldığını duyurdu.
Rio Ferdinand'ın akşam saatlerinde twitter'dan yaptığı açıklama ise bir hayli ilginçti."O bozuk parayı atan kimse tebrik ederim, çok güzel bir atıştı. Ama 2 pence olmasına inanamadım, bence en az 1 pound olmalıydı" diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!