comScore

Manchester City Manchester City

Manchester City mi? Tottenham mı? - Premier Lig Haberleri

11 Şubat 2016, Perşembe 23:48
Manchester City mi? Tottenham mı? - Premier Lig Haberleri

Premier Lig'de kritik haftalara girildi. Üst sıraların kaderini belirleyecek maçta Manchester City, Tottenham Hotspur'u ağırlıyor

FutbolArena Analiz - Premier Lig'in 26. haftası şampiyonluk yarışında tüm dengeleri alt üst edebilecek kadar önemli maçlara sahne olacak. Pazar günü 47 puanla 4. sırada yer alan Manchester City, 48 puanla 2. sırada yer alan Tottenham Hotspur'ı konuk edecek.
 

Manchester City - Tottenham Hotspur maç önü analizi

 
Bu kritik mücadele öncesi Tottenham Hotspur'ı en çok motive eden unsurlardan birisi hiç kuşkusuz sezonun ilk yarısında 1-0 yenik durumdan, 4-1 üstünlükle lehlerine çevirdikleri maç olsa gerek.
 
Tottenham Hotspur o maçta akıllara zarar verecek türden hızlı ve golle sonuçlanan bir kontra atak sonrası ilk golü kendi kalesinde görmesine rağmen özellikle kaleci Joe Hart ve stoperde kaptan Vincent Kompany'nin eksikliğini hisseden rakibi karşısında sahadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı.
 
Harry Kane'in hayata dönüş maçıydı
 
4-1 Tottenham Hotspur üstünlüğüyle biten maç öncesi Tottenham Hotspur'ın genç yıldızı Harry Kane Premier Lig'de 6 maç, 2015-2016 sezon genelinde ise Tottenham Hotspur forması altında 10 resmi maçtır gole hasretti.
 
O maçta Christian Eriksen'in maçı birçok hatayla kapatan Willy Caballero'nun koruduğu kaleye yolladığı mükemmel serbest atış tam da çataldan dönüyor ancak Harry Kane biraz da risk taşıyan bir vuruşla topu boş Manchester City ağlarına yolluyordu. Bu gol onun hem gol orucuna hem de üzerinde git gide artmaya başlayan baskılara bir son veriyordu. Kaldı ki Harry Kane'in 26 Eylül gibi oldukça geç yapmış olduğu bu gol açılışına rağmen Premier Lig'de 25. hafta itibariyle attığı gol sayısı 15!
 
Bu kez Hart var ancak Kompany yine yok!
 
Tottenham Hotspur'ın 4-1'lik muazzam galibiyeti öncesi Manchester City'de kaleci Joe Hart ve defansın belkemiği, kaptan Vincent Kompany eksik olan isimlerdi. 'Sevgililer Günü'ne denk gelen bu maçta bu kez kalede Joe Hart olacak olsa da, savunmadan Vincent Kompany gibi kritik bir isim, bir kez daha eksik isimler arasında yer alıyor.
 

Manchester City - Tottenham Hotspur maçı hangi gün, saat kaçta?

 
Manchester City - Tottenham Hotspur maçı 14 Şubat 2016 Pazar günü saat 18:15'te oynanacak. 
 

Manchester City - Tottenham Hotspur maçı hangi kanalda?

 
Manchester City - Tottenham Hotspur maçı Lig Tv3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!