comScore

Manchester City Manchester City

Samir Nasri transfer olacak mı? Manchester City Haberleri

11 Şubat 2016, Perşembe 14:16
Samir Nasri transfer olacak mı? Manchester City Haberleri

Fransız orta saha oyuncusu futbola Manchester City'de veda etmek istediğini ifade etti.

FutbolArena - Manchester City'nin 28 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Samir Nasri futbol kariyerine Gök Mavili kulüpte sonlandırmak istediğini dile getirdi.

Samir Nasri sakatlıktan ne zaman kurtulacak?
 

Sezon başında 11'de başlama fırsatını oldukça az bulan Samir Nasri, kasım ayında kalçasından sakatlanmıştı ve o tarihten bu yana forma giyemezken, mart gibi yeşil sahalara dönmesi bekleniyor. 
 
Bu uzun süreli sakatlıktan ötürü Uefa Şampiyonlar Ligi'nde de Samir Nasri'nin yerine son anda genç golcü Kelechi Iheanacho ismi Uefa'ya tescil edilen listeye eklenmişti.
 

Samir Nasri transfer olacak mı?

 
Samir Nasri futbolda her an herşeyin olabileceğini ve yarının ne getireceğine dair bir öngörüde bulunmanın zor olduğunu ancak içinden geçenin futbol kariyerini Manchester City kulübünde sonlandırmak olduğunu ifade etti.
 
Samir Nasri sözlerine şu şekilde devam etti; “ Başkanla olan ilişkim oldukça sağlıklı. Biz büyük, kocaman bir aile gibiyiz.Ve bu aile, bu kulüp dünya çapında bir yer edinmek için var gücüyle çalışıyor.
 
Kulübün sahibinin de bizlerin ve kulübün, tesislerin gelişmesi için ne kadar azimli olduğunu çok iyi biliyoruz. “
 
En son olarak 17 Kasım 2015'te 5-1 kazandıkları Bournemouth maçında forma giymiş olan Samir Nasri oldukça olumsuz ve talihsiz şekilde ilerleyen gelişmelere rağmen soğukkanlılığını koruduğunu ve moralini hep yüksek tuttuğunu ifade etti.
 
“ Kendim haricinde takım arkadaşlarım adına da sahalara dönmem şart. “
 
Samir Nasri sakatlığı sonrası çok çalışması gerektiğini ve olabildiğince hızlı bir tarihte yeşil sahalara dönmesi gerektiğini, bunun hem kendisi hem de takım arkadaşları için gerekli olduğunu dile getirdi.
 
Samir Nasri sözlerini, taraftarların kendisine muazzam destek olduğunu ve kulüpte hala ihtiyaç duyulan bir isim olduğu için kendini iyi hissettiğini belirterek sonlandırdı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!