comScore

Manchester City Manchester City

Joe Hart, Manchester City'den ayrılacak mı?

03 Şubat 2016, Çarşamba 15:59
Joe Hart, Manchester City'den ayrılacak mı?

Pep Guardiola'nun gelişiyle tecrübeli file bekçisi gidebilir.

FutbolArena - Manchester City 2015-2016 sezonunda Manuel Pellegrini yönetiminde şampiyonluk yarışına devam ederken, ara transferin son günü 2016-2017 sezonunda takımın başında Pep Guardiola'nın olacağı bilgisi geldi.
 
Pep Guardiola'nın takımın başına geçeceğinin açıklanmasıyla birlikte birçok yıldız oyuncunun ismi Manchester City ile anılmaya başlandı. Eski bir Manchester United oyuncusu olan ve şu anda Juventus'ta forma giyen yetenekli orta saha oyuncusu Paul Pogba'nın önümüzdeki sezon Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City'de forma giymek için can attığı kulislerde ilk konuşulan iddia oldu.
 
Bunun yanı sıra İspanya'nın köklü spor gazetelerinden biri olan AS ise Pep Guardiola'nın 32 yaşındaki Şilili file bekçisi Claudio Bravo'yu fazlasıyla istediğini iddia etti. AS gazetesinin haberine göre Pep Guardiola'nın Claudio Bravo sevdası onun Real Sociedad günlerinden bu yana sürüyor.
 
45 yaşındaki teknik adamın monte etmeye çalışacağı 'tiki-taka' modeline en uygun kalecilerden biri olarak gördüğü Claudio Bravo, 10 senedir İspanya'da forma giyiyor ve 30 milyon Sterlin civarı bir serbest kalma bedeli var.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!