comScore

Manchester City Manchester City

İşte Guardiola'nın City'deki ilk transferi

03 Şubat 2016, Çarşamba 13:27
İşte Guardiola'nın City'deki ilk transferi

Önümüzdeki sezon Manchester City'nin başına geçecek olan İspanyol teknik adamın ilk transfer hamlesinin Leroy Sane olacağı öne sürüldü.

FutbolArena - Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın gelecek sezondan itibaren Manchester City'yi çalıştıracağı resmen açıklandı. Herkes Guardiola'nın İngiliz kulübünde yapacağı transferleri merak ediyor.

 

Guardiola, Leroy Sane'yi Manchester City'ye mi transfer ediyor?

 
Daily Star'da çıkan habere göre İspanyol teknik adamın listesinde ilk sırada Schalke'li Leroy Sane var. Avrupa futbolunun en gelecek vadeden isimleri arasında gösterilen 20 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu için Guardiola'nın yaklaşık 53 milyon Euro'luk bir teklif yaptıracağı öne sürüldü. Şu anda Bayern Münih'i çalıştıran Guardiola geçtiğimiz yıl Schalke'nin genç futbolcusu için: “Leroy muhteşem bir yetenek. Almanya'yı onun gibi bir yeteneğe sahip olduğu için kutluyorum.” Şeklinde bir açıklama yapmıştı.
 
2014'ten beri Schalke'nin A takımında oynayan Leroy Sane 34 maçta 8 gol attı. 20 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz yıl Almanya Milli Takımı forması da giymeye başladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!