comScore

Manchester City Manchester City

Schalke genç yıldızı için 55 milyon Euro istedi

05 Ocak 2016, Salı 09:33
Schalke genç yıldızı için 55 milyon Euro istedi

Alman kulübü, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Sane için Manchester City'den dev bir bonservis bedeli talep etti.

FutbolArena Dış Haberler – Altyapısında yetiştiği Schalke'de 2014'te A takıma yükselen ve o tarihten bu yana 31 maçta forma giyip 7 gol atanofansif orta saha oyuncusu Leroy Sane her geçen gün Avrupa futbolunda isminibiraz daha duyuruyor. 19 yaşındaki genç yıldız, 2015'te Almanya A Milli Takımıformasını da giymeyi başardı.


Leroy Sane'nin yeni takımı neresi olacak?


Sane'nin ismi Avrupa'nın büyük kulüpleriylebirlikte anılırken ilk temasa geçen kulüp Manchester City oldu. Son dönemdehücum hattını De Bruyne, Sterling gibi genç yıldızlarla güçlendirenPellegrini'nin listesinde ilk sırada Sane'nin olduğu öne sürüldü. The Sun'ınhaberine göre Manchester City yetkilileri Almanya'da Sane'nin maçlarını izledive transfer için temasa geçti. Ancak Schalke genç yıldızı için yaklaşık 55milyon Euro bonservis bedeli istedi.

Bu yaz Sterling ve De Bruyne transferlerinde büyükharcamalar yapan Manchester City'nin bu dönemde bir başka oyuncuya bu kadaryüksek ücret ödemesi zor olacağı için bu transferin şimdilik askıya alındığıifade edildi. Haberde Manchester City'ye ek olarak Liverpool'un da bu oyuncuylayakından ilgilendiği belirtildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!