comScore

Manchester City Manchester City

İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalistler belli oldu

02 Aralık 2015, Çarşamba 11:36
İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalistler belli oldu

İlk 3 yarı finalist Premier Lig'den çıktı.

FutbolArena - İngiltere Lig Kupası çeyrek final maçlarında dün akşam itibariyle ilk 3 yarı finalist belli oldu. 3 Premier Lig temsilcisinin de alt lig temsilcileriyle karşılaştığı mücadeler sonunda 3 Premier Lig temsilcisi de yarı finale yükseldi. Yarı finale yükselecek 4. ve son takımı belirleyecek maç bu akşam 2 Premier Lig temsilcisi olan Liverpool ve Southampton arasındaki maç 21:45'te Southampton'ın sahası olan St. Mary's Stadı'nda oynanacak.
 
Kimler yarı finale yükseldi?
 
Manchester City kendi sahasında Hull City karşısında 3 Ekim'den bu yana sakatlığı sebebiyle ilk kez 11'de başlayan oyun kurucu David Silva ve birçok as oyuncusuyla sahaya çıktı.
 
Manchester City'nin 4-1 üstünlüğüyle biten maçın gollerini 12. dakikada Wilfried Bony, 80. dakikada Kelechi Iheanacho, 82 ve 87. dakikalarda Kevin de Bruyne ile 90+2'de Andrew Robertson attı.
 
Bir önceki turda deplasmanda güçlü rakibi Manchester United'ı eleyen Middlesbrough ise Everton'a 20. dakikada Gerard Deulofeu ve 28. dakikada sezonun en formda golcülerinden Romelı Lukaku'nun golleriyle 2-0 yenilerek, kupaya veda etti.
 
Stoke City ise kendi sahasında oynamanın avantajını iyi kullanarak Sheffield Wednesday karşısında 2-0 galip geldi. Maçın gollerini 30. dakikada Ibrahim Afellay ve 75. dakikada serbest atıştan aldığı pası 40 metreye yakın mesafeden mükemmel bir vuruşla gole çeviren Phil Bardsley attı.
 
Lig Kupası'nda Gol Krallığı
 
Kevin de Bruyne ( Manchester City ) – 4 GOL
Joe Dodoo ( Leicester City ) – 4 GOL
Dwight Gayle ( Crystal Palace ) – 4 GOL
Scott Sinclair ( Aston Villa ) – 4 GOL
Chrishian Stuani ( Middlesbrough ) – 4 GOL

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!