comScore

Manchester City Manchester City

Joe Hart'tan kötü haber var

26 Kasım 2015, Perşembe 11:57
Joe Hart'tan kötü haber var

Önce kurtardı sonra sakatlandı!

FutbolArena - Manchester City Premier Lig'de Aston Villa karşısında 0-0 berabere kaldıktan sonra geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Liverpool karşısında kimsenin beklemediği bir sonuç almış ve sahadan 4-1'lik hezimetle ayrılmıştı.
 
Premier Lig'de ki bu 2 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından Manchester City dün akşam da Uefa Şampiyonlar Ligi grup eleme maçında Juventus'a bir kez daha kaybetti.
Juventus ile grupta karşılaştıkları ilk maçı da kaybeden Manchester City de bu mağlubiyet grup liderliğini kaybetmenin yanı sıra, eleme turlarının hemen başında yine Bayern Münih, Barcelona ve Real Madrid gibi dev ekiplerle karşılaşma riskinin doğmasına da sebep oldu.
 
Juventus'un gruptaki son maçında rakibi Sevilla'yı yenmesi halinde D Grubu'nu lider bitirmesi garanti olacak.
 
Joe Hart sakatlandı
 
Juventus – Manchester City maçına oyuna sonradan giren Alvaro Morata 79. dakikada bir kontra top aldı ve Manchester City defansını adeta ipe dizerek tam gol vuruşunu yapacakken Joe Hart'ın kurtarışına takıldı. Joe Hart bu kurtarışıyla takımını maçta tutarken, kendisi adına ise maçı sonlandırmış oldu.
 
Pozisyon sonrası sakatlanan Joe Hart oyundan çıkarak yerini Wilfredo Caballero'ya bırakmak zorunda kaldı.
 
28 yaşındaki başarılı İngiliz file bekçisi Joe Hart'ın arka adalesinden sakatlandığı bilgisinin yanı sıra yeşil sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı konusunda ise ilk etapta net bir bilginin olmadığı söylendi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!