comScore

Manchester City Manchester City

Kevin de Bruyne: 'İyi performans sergilemedik'

22 Ekim 2015, Perşembe 09:50
Kevin de Bruyne: 'İyi performans sergilemedik'

Joe Hart ve Kevin de Bruyne'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta grup eleme maçında Sevilla karşısında özellikle ilk 60 dakika oldukça kötü bir futbol ortaya koyan Manchester City, 90+1'de Kevin de Bruyne ile 3 puana ulaştı. Bu golle bulunduğu D Grubu'nda 2.lik koltuğuna oturan Manchester City'nin gruptaki 4. maçı ise bu akşam oldukça zorlandığı Sevilla ile bu kez deplasmanda olacak.
 
Bu akşam 2-1 biten maçın ilk yarısında Sevilla'nın bir topu direkten dönerken yine ilk yarıda Sevilla hem kendi hem de rakip ağları birer kez havalandırmıştı.
 
Bu kritik galibiyet sonrası Manchester City'nin file bekçisi Joe Hart, " Sevilla'nın Şampiyonlar Ligi'nde olmayı fazlasıyla hakedecek güçte olduğunu bu gece bize yaşattıkları zorlukla bir kez daha görmüş olduk. Onlar tam da bu beraberliğe sevinecekken Kevin de Bruyne'nin müthiş son vuruşu ile sevinçleri kursaklarında kaldı diyebilirim. Takım olarak sahada çok çalışıyoruz ve özellikle hücumda birşeyler üretme konusunda iddialıyız. " şeklinde konuştu.

Son haftaların formda ismi olan 24 yaşındaki Belçikalı Kevin de Bruyne maç sonu şu şekilde demeç verdi;

"Bu zorlu maçta iyi bir performans sergilediğimizi söyleyemeyeceğim. Ancak yine de galibiyeti isteyen taraftık ve sonunda o golü atmasını başardık. Biz hücumu seven bir takımız ve bu oyun yapımızla Sevilla'da 3 puanı almayı deneyeceğiz." 
 
Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi grup performansı nasıl?
 
2015-2016 Şampiyonlar Ligi grup maçları kapsamında Manchester City bu sezona kendi sahasındaki 2-1'lik Juventus mağlubiyeti ile başlarken, son 2 maçında Borussia Mönchengladbach karşısında deplasmanda, Sevilla maçında ise kendi sahasında 90. dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 kazanarak gruptaki iddiasını sürdürdü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!