comScore

Manchester City Manchester City

Vincent Kompany dev derbide olmayabilir

22 Ekim 2015, Perşembe 09:26
Vincent Kompany dev derbide olmayabilir

Belçikalı stoperin sakatlığını tam atlatamadığı söyleniyor.

FutbolArena Dış Haberler - Premier Lig'de son 4 maçı kaçıran Manchester City defansının belkemiği ve takımın kaptanı Vincent Kompany dün akşam oynanan maçın uzatma dakikalarında oyuna girdi. Takımına altın değerinde 3 puanı kazandıran golün sahibi Kevin de Bruyne'un alkışlatılması amacıyla oyundan alınması sonrası oyuna dahil olan Vincent Kompany birkaç haftadır sakatlık sorunuyla boğuşuyordu. 
 
29 yaşındaki Belçikalı stoper, ülkesinin milli maç mesaisi ve dünkü maçta dakikalar alarak eski sağlığına kavuşmaya çalışmasına rağmen durumunun çok da iç açıcı olmadığı söyleniyor. 
 
Vincent Kompany, Belçika Ulusal Futbol Takımı ile İsrail karşısında tam iyileşmemesine rağmen 58 dakika sahada kalmıştı ve bu durum Manchester City'deki menajeri Manuel Pelllegrini tarafından oldukça sert bir dille eleştirilmişti.
Manuel Pellegrini başarılı stoperinin sağlık durumuna dair, " Vincent uzun bir sakatlık sürecini atlatmak üzere, kolay değil 1 aydır sahalarda yoktu. Onu bu maçta oynatmam, ona bu sorumluluğu yüklemem biraz riskli olacaktı. Ben her maç öncesi o an en iyi ve oynamaya hazır oyunculardan oluşan bir takım seçmeye özen gösteriyorum.
 
Önümüzdeki Manchester Derbisi öncesi de yapmamız gereken birçok farklı iş var. Örneğin Vincent Kompany'nin olası bir maç saatine dek iyileşememe durumunda yan yana iyi işler çıkarmaya başlayan Nicolas Otamendi ve Eliaquim Mangala çiftini düşünmeye başladım bile. " şeklinde demeç verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!