comScore

Manchester City Manchester City

Vincent Kompany'den iyi haber

14 Ekim 2015, Çarşamba 11:44
Vincent Kompany'den iyi haber

Manchester City kaptanı sakatlığını atlattığını söyledi.

FutbolArena Dış Haberler - Manchester City savunmasının belkemiği olan kaptan Vincent Kompany sağlık durumuna ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus karşısında oynanan maçta sakatlanan ve Manchester City'nin son 5 resmi maçında sahadaki yerini alamayan başarılı stoperin Belçika Ulusal Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçlarında kalan son 2 maçında forma giymesi beklenmiyordu. Ancak dün akşam oynanan İsrail maçında 58 dakika sahada kaldı.
 
Bu da kendisinin cumartesi günü iç sahada oynayacakları Bournemouth maçında oynabileceği sinyallerini verdi. Vincent Kompany konuya dair yaptığı açıklamada, 
"Kendimi gayet iyi hissediyorum ve önümüzdeki maçlara, yapılacak işleri düşünüyor olmanın hazzını yaşıyorum. Bu şekilde yavaş yavaş ısınıyor ve eski sağlığıma doğru ilerliyorum. Ülkemin milli maçında da oynama imkanı buldum. Bu da beni onure etti. Küçük takım, basit maç diye bir kavram yok ve City için varımı yoğumu vermek istiyorum. Keza ülkemin milli takımı için de bu geçerli." şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!