comScore

Manchester City Manchester City

Manchester City, bir sakat daha verdi

08 Eylül 2015, Salı 17:53
Manchester City, bir sakat daha verdi

Manchester City, her 2 sağ bekini de sakatlığa kurban verdi.

FutbolArena Dış Haberler - Manchester City ekibinin 32 yaşındaki sağ bek oyuncusu Bacary Sagna, dün akşam oynanan Fransa – Sırbıstin maçının ilk yarısında sakatlandı ancak devreye kadar sakat sakat oynatılınca belki de çok daha hafif atlatacağı bu problemi ciddi bir hal aldı.
 
Bacary Sagna'nın sakatlığı hakkında netleşmiş bir bilgi yok ancak Manchester City bu cumartesi Premier Lig maçında Crystal Palace ile karşılaşacak ve Alan Pardew'in ekibi sezona çok formda başladı.

Manchester City'de sağ bekte kim oynayacak?
 
Manchester City ekibinin asıl sağ bek oyuncusu olan Pablo Zabaleta ise Arjantin Milli Takımı ile yazın ekstra mesai yaparak dönmesi yetmezmiş gibi dizinden de bir sakatlığı bulunuyor. Durum böyle olunca da yaz transfer döneminde kadroya dahil edilen Nicolas Otamendi'ye ilk kez forma şansı doğacağa benziyor.
 
Nicolas Otamendi defansta hem hava toplarında hem de bire bir mücadelelerde oldukça sağlam bir savunma oyuncusu ancak kendisinin asıl pozisyonu stoper olduğundan, söz konusu ihtimaller doğrultusunda ilk maçında sağ bek oynamak zorunda kalabilir.
 
Hücumda oldukça istekli ve kaliteli oyunculara sahip Crystal Palace ekibi karşısında deplasmanda karşılacak olan Mancester City cephesinde Nicolas Otamendi ilk kez forma şansı bulsa bile işi fazlasıyla zor olacaktır.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!