comScore

Manchester City Manchester City

Manchester City'den Guardiola'ya REKOR teklif

01 Ağustos 2015, Cumartesi 18:57
Manchester City'den Guardiola'ya REKOR teklif

Pep Guardiola, Manchester City'nin 100 milyonluk teklifi için kapıyı açık bıraktı. City kulübü bugüne kadar hiçbir antrenöre önerilmeyen ve bir rekor olan senede 20 milyon pound ve beş senelik kontrat teklifine hazır.

Guardiola gelecek sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılacak ve Manchester  City dedikoduları hakkında, "Şu anda kesin kararımı vermedim. Kulübüm için en doğru kararı vermek istiyorum. Diğer yandan kulübümde kalıp yeni kontrat imzalamanın ne kadar doğru bir tercih olacağını bilemiyorum. Kararım ne olursa olsun Bayern'e hiçbir zaman problem olmam." dedi.
 
'Kesin kararımı verdiğim an Bayern'deki patronlarım Karl-Heinz Rummenige,Uli Hoeness ve Matthias Sammer ile masaya oturmak istiyorum. Bir sene  çok uzun bir zaman .Büyük kulüplerde 3 sene çalışmak hayat boyu gibi geliyor insana.
 
Guardiola şu ana kadar Manchester City'den teklif almadım.desede konudan haberi olan kaynaklara  göre City Guardiola ile anlaşacaklarından emin gözüküyor.
 
Şu anda City takımının hocası Pellegrini'nin kontratı sezon sonunda bitiyor. Ancelotti ve Benitez daha önce City'yi reddetmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!