comScore

Manchester City Manchester City

Raheem Sterling: 'Manchester City adına yarışmaya hazırım'

15 Temmuz 2015, Çarşamba 18:30
Raheem Sterling: 'Manchester City adına yarışmaya hazırım'

Astronomik bir bedelle Manchester City'e transfer olan Rahem Sterling iddialı açıklamalarda bulundu

FutbolArena Dış Haberler - Henüz 20 yaşındayken 49 milyon Sterlin karşılığı Liverpool'dan Manchester City kulübüne transfer olan Raheem Sterling forma ve zaferler için mücadele etmeye hazır olduğunu dile getirdi.

Genç kanat oyuncusu çok daha gelişme katedeceğine inandığı City deneyimine dair, kadroda yer alan çok daha kaliteli isimlerin kendi kalitesine de çok daha fazla katkı sunacağını düşünüyor.
 
Bilindiği üzere Sterling'in Liverpool ile 2017 senesine dek sözleşmesi vardı ve sözleşmesini uzatmak isteyen kulübünün haftalık 100bin Sterlin gibi olağanüstü teklifine olumsuz yanıt vermişti.
 
Sterling transferine dair son olarak " Dünya çapında yıldızlarla aynı takımda oynayacak olmak beni şimdiden heyecanlandırıyor. Yıldız oyuncularla dolu bu kadro her sezon birşeyler kazanabilecek kapasitede. Beni 15 yaşındayken Liverpool sahnesine çıkartan Rafa Benitez, bana sonsuz güvenen Kenny Dalglish'e ve beni 11'de tutarak dünyaya yeteneklerimi göstermeme vesile olan Brendan Rodgers'a teşekkürlerimi sunuyorum. Son olarak çevremde bana destek olan tüm insanlara, anneme, kız kardeşlerime, menajerime ve Aidy Ward'a sonsuz teşekkür ediyorum. " şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!