comScore

Manchester City Manchester City

Guardiola: "Gelecek yıl da burada olacağım"

21 Nisan 2015, Salı 12:25
Guardiola:

Adı son dönemde Manchester City ile anılan Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, gelecek planları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bavyera ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Guardiola, bu süre boyunca kulübünden ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Eski Manchester United'lı oyuncu Paul Scholes'un Manchester City'nin başına Pep Guardiola'nın geçeceğini iddia etmesi, gözlerin Katalan teknik adama çevrilmesine neden oldu.
Haberin giderek büyümesi üzerine geleceği hakkında konuşmak zorunda kalan Guardiola, en az 1 yıl daha Bayern Münih'ten ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Bavyera ekibi ile gelecek sezonun sonuna kadar sözleşmesi olduğunu hatırlatan Guardiola, "Geleceğim şu şekilde olacak; bugün izinliyim. Yarın takımla antrenmana çıkacağım. Ve elbette gelecek yıl da burada olacağım" dedi.

Bayern Münih, Bundesliga'da halen en yakın rakibinin 12 puan önünde lider durumda bulunuyor. Ancak Alman ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselmesi zora girmiş durumda. Zira çeyrek final ilk maçı Porto'nun 3-1 üstünlüğü ile son buldu. Guardiola, Bayern'e geçen sezon Bundesliga ve Almanya Kupası'nı kazandırmış; ancak takım Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid'e elenmekten kurtulamamıştı.




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!