comScore

Manchester City Manchester City

Manhcester City, Stoke City'yi 4-1 yendi

11 Şubat 2015, Çarşamba 23:45
Manhcester City, Stoke City'yi 4-1 yendi

Manchester City, ilk yarısı karşılıklı gollerle geçen karşılaşmada Stoke City'yi 4-1 mağlup etti ve kritik bir galibiyet elde etti.

Premier League'in 25. hafta mücadelesinde ikinci Manchester City, Stoke City'nin konuğu oldu.

İlk yarım saat golsüz eşitlikle geçilirken 33'te Manchester City, ilk golü buldu. Savunmadan uzaklaştırılan topla buluşan Agüero, orta sahadan ceza sahasına girdi ve çaprazdan sert bir vuruşla fileleri havalandırmayı başardı.
Stoke City ise bu golden 5 dakika sonra eşitliği yakaladı. Sağdan Arnautovic'in kestiği ortada Crouch net bir kafa vuruşuyla Hart'ı avladı ve skoru 1-1'e getirdi.

İlk yarı bu skorla sona ererken Manchester City, 54'te bir kez daha öne geçti. Sağ tarafta Nasri ve Silva art arda şık paslar yaptıktan sonra Nasri topu içeri ortaladı. Geriden gelen Milner da şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı ve skor 2-1'e geldi.

70'te bir penaltı kazanan City'de topun başına Sergio Agüero geçti. Arjantinli, topu kalecinin sol tarafından filelere gönderdi ve farkı ikiye çıkardı. 77'de ise bu kez Samir Nasri, gol hanesine adını yazdırdı ve sonucu 4-1 olarak tayin etti.  

Manhcester City, Stoke City deplasmanında 1999'dan bu yana ilk galibiyetini de elde etti.


City aldığı bu galibiyetle puanını 52'ye çıkardı. Stoke ise 33 puanda kaldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!