comScore

Manchester City Manchester City

Liverpool, City, Chelsea, Arsenal... Herkes onu istiyor!

30 Ekim 2014, Perşembe 16:59

Adı Arsenal, Liverpool ve Chelsea ile anılan Sami Khedira ile ilgili adada sıcak gelişmeler yaşanıyor. Alman oyuncuyu transfer etme yarışına Manchester City de dahil oldu.

FutbolArena - Sakatlığından dolayı bu sezon 5 maçta forma giyemeyen Sami Khedira'nın sözleşmesinin bu sezon bitiyor olması özellikle ada kulüplerini harekete geçirdi. 
 
Daily Mail'İn haberine göre; adada her geçen gün talipleri artan Sami Khedira'nın önceliğinin Real Madrid olduğu yer alırken, İspanyol kulübünün Ocak ayında 10 milyon Euro gibi bir resmi teklif olması halinde Alman oyuncuyu satabileceği iddia edildi.
 
Haberde, sözleşmesi Haziran'da bitecek olan Sami Khedira'nın kulübünden gelecek sözleşme yenileme teklifi karşısında fedakarlık yapıp daha düşük maaşla yeni sözleşmeyi kabul edebileceği yer aldı.
 
Real Madrid'in Khedira ile sözleşme yenilememesi halinde Ocak ayında oyuncuyu satmaya kesin gözüyle bakılıyor. Manchester City'nin de devreye girmesiyle adada 4 kulübün yakından takip ettiği Khedira için kulüplerin en az 10 milyon Euro'yu gözden çıkarması gerekiyor.

Haber: Orhun Alicikoğlu
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!