comScore

Manchester City Manchester City

Agüero, Tottenham'ı dağıttı!

18 Ekim 2014, Cumartesi 16:36

Premier Lig'in 8. haftasında Manchester City, sahasında konuk ettiği Tottenham'ı 4-1 mağlup etti. Karşılaşmanın hakemi Jonathan Moss, maçta tam 4 kez penaltı noktasını gösterdi.

FutbolArena - Milli araya 2. sırada giren Manchester City, Tottenham önünde maça hızlı başladı. Frank Lampard'ın pasında Sergio Ramos, takımını 13. dakikada 1-0 öne geçirdi.
 
Bu gole yanıt çok gecikmedi. Golden 2 dakika sonra Tottenham'ın Danimarkalı yıldızı Eriksen skoru dengeledi. Yüksek bir tempoda seyreden maçta 20. dakikada penaltı noktasına yürüyen Agüerro, takımını bir kez daha öne geçirdi.
 
Bu golden 12 dakika sonra, 32. dakikada Jonathan Moss, City lehine bir kez daha beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Agürro, bu kez penaltı vuruşundan yararlanamadı.
 
İkinci yarıda Tottenham, 62. dakikada penaltı kazandı ancak Soldado penaltı vuruşundan yararlanamadı.
 
Maçı 2-1 yenik sürdüren deplasman ekibinde Fazio'nun ceza sahasında Agüerro'ya yaptığı sert hareket kırmızı kart ve penaltıyı beraberinde getirdi. Aguerro karşılaşmadaki 3. penaltısında ikinci golüne ulaştı ve durum 3-1 oldu.
 
Bu golden sonra oyundan düşen Tottenham, Agürro'ya bir türlü engel olamadı. Arjantinli yıldız, 73. dakikada kendisinin ve takımının 4. golüne imza attı.
 
Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi takım, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Tottenham'ı Agürro'nun yıldışlaştığı maçta 4-1 mağlup ederek puanını 17'ye yükseldi.
 
Uzun süre unutulmayacak karşılaşmada tam  4 penaltı çalındı. Premier Lig'de, en son 14 sene önce bir maçta 4 penaltı çalınmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!