comScore

Manchester City Manchester City

City'e şok! Pellegrini'ye 2 maç ceza!

28 Şubat 2014, Cuma 17:59

Manchester City'de, Manuel Pellegrini'ye verilen cezanın şoku yaşanıyor. Şilili teknik adam Barcelona maçından sonra hakem hakkındaki açıklamalarından dolayı 2 maç ceza aldı! 

FutbolArena - Manchester City'de, Manuel Pellegrini depremi yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona maçından sonra hakem hakkında yaptığı açıklamalardan dolayı Şilili teknik adama UEFA tarafından 2 maç ceza verildi!

Geçtiğimiz hafta sahasında Barcelona'ya karşı 2-0'lık skorla mağlup olan ve tur şansını mucizelere bırakan Manchester City'de, teknik direktör Pellegrini, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında maçın hakemi İsveçli Jonas Eriksson'a, her iki takıma da eşit mesafede olmadığı gerekçesiyle ağır eleştirilerde bulunmuştu.
Bunun üzerine toplanan UEFA disiplin kurulu, Şilili teknik adama 2 maç ceza verme kararı aldı. Böylelikle Pellegrini, takımının 12 Mart'ta Nou Camp'da oynayacağı rövanş karşılaşmasında takımının başında yer alamayacak.

Zorlu İspanya deplasmanında tribünde olacak olan Şilili hocanın kurallar ve yönetmelikler gereği, soyunma odasına girmesi, teknik ekibi ya da oyuncularıyla doğrudan veya dolaylı olarak kontak kurması yasak olacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!