comScore

Manchester City Manchester City

Man City'de Valdes sesleri

21 Şubat 2014, Cuma 14:32

Manchester City, sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacak olan Victor Valdes ile ilgilenmeye başladı. 

FutbolArena - Sezon sonunda Barcelona ile olan kontratı sona erecek olan Victor Valdes'in Katalan ekibiyle yeni sözleşme imzalaması beklenmiyor. Özellikle adı sezon başından beri Monaco ile anılan ve sezon sonu Fransız ekibine transfer olacağı konuşulan İspanyol kaleci için Manchester City de devreye girdi.

Joe Hart'ın formsuzluğundan dolayı 2013 yılının son bölümünde yeni kaleci arayışlarına başlayan Manchester City, İngiliz file bekçisinin yavaş yavaş form tutmaya ve beklentileri karşılamaya başlaması üzerine teknik direktör Manuel Pellegrini, bu isteğini geçici bir süreliğine dondurmuştu. Geçtiğimiz hafta bu konu ve Victor Valdes için sorulan soru hakkında "Şu anda öyle bir düşüncemiz yok." yanıtını veren Şilili teknik adam yine de Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona eşleşmesini geçene kadar konu hakkında net bir fikir beyan etme taraftarı değil.
Tüm profesyonel kariyerini Barcelona'da geçiren ve artık yeni bir maceraya atılmaya hazır olduğunu ifade eden 32 yaşındaki Valdes'in, kendisini isteyen kulüplerden hangisini tercih edeceği hala belirsizliğini koruyor.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!