comScore

Manchester City Manchester City

City'nin yıldızları Barça maçında oynayacak mı?

12 Şubat 2014, Çarşamba 14:26

Sakatlıklarından dolayı bir süredir forma giyemeyen Manchester City'nin yıldız oyuncuları Sergio Aguero ile Fernandinho, Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona müsabakasında forma giyebilecek mi? 

FutbolArena - Sakatlıklarından dolayı bir süredir takımdan ayrı olarak çalışan gol makinesi Aguero ile orta sahanın dinamosu Fernandinho için Manchester City'e kötü haber geldi. İki oyuncunun da an itibariyle yapılan kontrollerinin ardından Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile oynanacak olan karşılaşmada forma giyme ihtimallerinin hayli düşük olduğu açıklandı.

Tottenham ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Aguero ile antrenmanda sakatlık geçiren Fernandinho'nun Sunderland, FA Cup'daki Chelsea ve Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk Barcelona maçında forma giyemeyecekleri teknik direktör Manuel Pellegrini tarafından basına duyuruldu.
Sakatlığı bulunan diğer oyuncular olan Nasri, Nastasic ve Javi Garcia'nın da durumlarının iyiye gittiğini belirten Şilili teknik adam, bu üçlünün Barcelona maçına dahi kalmadan hafta sonu oynayabilme ihtimallerinin olduğunu vurguladı.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!