comScore

Manchester City Manchester City

City'den G.Saray'a! 20'lik Sırp, sürpriz...

11 Şubat 2014, Salı 16:32

Ara transfer döneminde genç isimlere yatırım yapan Galatasaray için İngiliz ve İtalyan basınından flaş bir iddia geldi.

- DIŞ HABERLER - Ara transfer döneminde genç isimlere yatırım yapan Galatasaray için İngiliz ve İtalyan basınından flaş bir iddia geldi.

Sarıkırmızılı ekibin teknik direktörü Roberto Mancini'nin Manchester City forması giyen Matija Nastasic'ikadrosuna katmak istediği belirtildi.

Roberto Mancini'nin Manchester City'yi çalıştırdığı dönemde Fiorentina'dan15,2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen savunma oyuncusunun Manchester City menajeriManuel Pellegrini'nin gelecek sezonki kadro planlaması içinde olmadığı kaydedildi. Şililimenajerin gelecek sezon Matija Nastasic'in yerine Porto'da forma giyen Eliaquim Mangala'yı transfer etmek veNastasic'i iyi bir bedelle elden çıkarmak istediğinin altı çizildi.

Bu gelişmelerin ardından Roberto Mancini'nin yönetime bu konuda bir rapor verdiği ve 20 yaşındaki Sırp savunmacının önümüzdekisezon kadroya katılmasını istediği vurgulandı.

İngiliz basını Galatasaray'ın butransferde en büyük rakibinin ise İtalyan ekibi Napoli olduğunu da belirtti.

Sırp Milli Takımı'nınformasını da giyen Matija Nastasic, 2011/12 sezonunda Partizan'dan 2,5 milyon euroya Fiorentina'ya transferolmuş ve İtalya'da 1 sezonda gösterdiği başarılı grafiğin ardından 2012/13 sezonunda 15,5milyon euroya Manchester City'nin yolunu tutmuştu.

Bu sezon Manchester City formasıyla 20 maça çıkan MatijaNastasic, 1 kez de gol sevinci yaşadı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!