comScore

Liverpool Liverpool

Liverpool parçaladı 0-6 (Maç Özeti)

27 Nisan 2013, Cumartesi 21:26

İngiltere Premier Lig'de Newcastle United deplasmanına konuk olan Liverpool haftaya damga vuran galibiyetin altına imza attı ve rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. 

İngiltere Premier Lig'de 35. hafta maçında Newcastle United ile Liverpool karşı karşıya geldi. St. James Park'ta oynanan karşılaşmada gülen taraf 6-0 gibi farklı bir skorla konuk ekip Liverpool oldu.

Liverpool'a deplasmanda galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Daniel Agger, 17 ve 76. dakikada Jordan Henderson, 54 ve 60. dakikada Daniel Sturridge, 74. dakikada Fabio Borini kaydetti.
Newcastle karşısında oldukça farklı bir sonucun altına imza atan Liverpool taraftarlarını bu galibiyetle fazlasıyla mutlu etti. Newcastle taraftarlarının bir bölümü ise Liverpool'un skoru 4-0 yapmasının ardından stadı terk etti.

Öte yandan karşılaşmanın 75. dakikasında Newcastle United'dan Mathieu Debuchy ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyunda dışında kaldı. Maçın 82. dakikasında ise Liverpool'dan Philippe Coutinho'nun bir topu direkten döndü.

Bu galibiyetin ardından Liverpool puanını 54'e yükseltirken, Newcastle 37 puanda kaldı. İngiltere Premier Lig'de gelecek hafta Newcastle, West Ham United'a konuk olacak. Liverpool ise Everton'ı ağırlayacak. 

MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!