comScore

Liverpool Liverpool

Jürgen Klopp'tan Jamie Vardy itirafları

03 Şubat 2016, Çarşamba 15:01
Jürgen Klopp'tan Jamie Vardy itirafları

Liverpool dün gece oynadığı maçta Premier Lig'in zirvesinden inmek bilmeyen Leicester City karşısında 2-0'lık mağlubiyet aldı. 

FutbolArena - Bu mağlubiyetle Liverpool 4. sırada yer alan Arsenal'ın 11 puan gerisine düşerken, ligin tartışmasız en flaş takımı olan Leicester City ise zirve yarışında en yakın rakibiyle arasındaki 3 puanlık farkı korudu.


Jürgen Klopp'tan Jamie Vardy'ye övgüler

 
Leicester City forması altında Premier Lig'de 18 gol atan Jamie Vardy dün geceki maçta yine sahne aldı ve birbirinden güzel 2 golle takımına galibiyeti getiren oyuncu oldu. Jamie Vardy'nin özellikle ilk golde, yaklaşık 30-32 metre uzaklıktan yaptığı mükemmel vuruş son senelerin en zeka dolu gollerinden birisi olarak hafızalarımıza kazındı.
 
“ Az kalsın ben de alkışlayacaktım ama sonra düşündüm de, ne yeri ne de zamanıydı. “
 
Liverpool menajeri Jurgen Klopp ise mağlubiyet sonrası hem lider Leicester City hem de gol kralı Jamie Vardy için övgü dolu sözlerle bahsederken, Jamie Vardy'nin golü sonrası saha kenarında az kalsın alkış tutacağını da itiraf etti.
 
Gelin Jurgen Klopp'un sözlerine kulak verelim; “ Eğer ki iyi bir form yakalamışsanız Leicester City ve Jamie Vardy örneklerindeki gibi işler fazlasıyla yolunda gidebilir. ( Jamier Vardy'nin ilk golü ve Leicester City'nin zirvedeki ısrarını kastederek ) Elbette şansınızın da yanınızda olması gerekiyor ancak öncelikle cesur hamlelerde bulunmanız gerekmekte. 
 
Leicester City ve Jamie Vardy için mükemmel bir sezon geçiyor. Kazandıkları her bir puanı fazlasıyla hak ettiler. Keza Jamie Vardy de attığı her bir golü fazlasıyla hak etti.
 
Öyle ki, az kalsın ben de alkışlayacaktım ancak sonra düşündüm de ne yeri ne de zamanıydı.
 
Maçın kaderini dünya çapında klas bir gol belirledi. Düşünün, yalnızca 1 saniye önce rakibin ceza sahası içerisindeydik ancak şut şansı bulamadık. Sonra da o müthiş golü kalemizde gördük. Takımlar arasındaki farkı böyle anlar belirliyor belki de. “

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!