comScore

Liverpool Liverpool

Liverpool 0-1 Stoke City

27 Ocak 2016, Çarşamba 00:40
Liverpool 0-1 Stoke City

Liverpool Lig kupası yarı finalinde Stoke City'e sahasında 0-1 yenildi ama penaltılarda gülen taraf oldu ve finale yükseldi. 

FutbolArena - Liverpool, İngiltere Lig Kupası yarı finalinde karşılaştığı ve ilk maçta deplasmanda 0-1 yendiği rakibi Stoke City'e karşı kendi sahasında aynı skorla yenildi! Uzatmalarda da skor değişmeyince maç penaltılara gitti ve penaltıları 6-5 kazanan Liverpool finale yükseldi. 

Liverpool'un finaldeki rakibi yarın belli olacak. Manchester City, ilk maç deplasmanda 2-1 yenildiği Everton'u rövanşta kendi sahasında ağırlayacak. 

Liverpool - Stoke City maçı özeti ve golleri: (Liverpool - Stoke City kaç kaç? Maç sonucu?)


İlk maçı deplasmanda 0-1 kazanan Liverpool oldukça avantajlı çıktığı rövanş maçında işi son ana kadar bıraktı. 45. dakikada Bojan Krkic'in asistinde topu ağlara gönderen Marko Arnautovic seriye eşitlik getirdi. 2. yarıda başka gol olmayınca maç penaltılara kaldı. 

İlk penaltılar karşılıklı gol olurken Stoke City'de 2. penaltıyı kullanan Crouch'un şutunu Simon Mignolet kurtardı. Ardından Emre Can da penaltıyı kaçırınca 1-1'lik eşitlik devam etti.  Sonraki 4'er penaltıyı takımlar gole çevirdi ve Muniesa'nın şutunu da kurtaran Mignolet, Liverpool'a turu getiren isimdi. Son penaltıyı Joe Allen gole çevirince Liverpool finale yükseldi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!