comScore

Liverpool Liverpool

Liverpool, Simon Mignolet ile nikah tazeledi

19 Ocak 2016, Salı 09:53
Liverpool, Simon Mignolet ile nikah tazeledi

Belçikalı file bekçisi sözleşmesini uzattı.

FutbolArena - Liverpool'un 27 yaşındaki file bekçisi Simon Mignolet'nin mevcut sözleşmesini 5 sene daha uzatarak, 2020-2021 sezonu sonuna dek Liverpool'da kalacağı bilgisi verildi.
 
2013 senesinde Sunderland'ten 9 milyon Sterlin bonservis bedeli karşılığı alınan Simon Mignolet, Liverpool forması altında 122 resmi maça çıktı. Yine aynı Simon Mignolet 2015 senesinde sahaya çıktığı Premier Lig maçlarının tam 15'inde kalesini gole kapayarak 2015 senesi genelinde Premier Lig'de bu alanda en başarılı kaleci ünvanını elde etti. 
 
Bu sezon Premier Lig'de tam 7 maç gol yemeden 90 dakikayı tamamlayan Belçikalı file bekçisi, sözleşmesinin uzatılması sonrası Liverpool'un resmi internet sitesine verdiği demeçte; " Bu kulüpte söz sahibi olan, soyunma odasında özellikle defanstaki arkadaşlarıma telkinlerde bulunan bir rol sahibi olmak istiyorum. Yani bir nevi lider olmayı istiyorum. Evet yeni bir sözleşme ve yepyeni sorumluluklar söz konusu ancak ben de bu kulüpte yaşlanırken, bir gün geldiğinde en iyi kalecilerden biri olarak adlandırıldığımda bu yılların yad edilmesini temenni ediyorum.
 
Kaleci antrenörlerim ve tüm teknik heyetle birlikte çok daha fazla bir mesai sarfederek bana güvenen, sözleşmemi uzatanları mahçup etmemeyi istiyorum. Ancak bu eylem sarfedeceğim sözlerle değil, sahada göstereceğim performansla olabilir. " şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!