comScore

Liverpool Liverpool

Liverpool İnaki Williams'ı transfer ediyor!

15 Ocak 2016, Cuma 20:58
Liverpool İnaki Williams'ı transfer ediyor!

Liverpool 20 milyon Euro fesih bedeli bulunan İnaki Williams'ı almak istiyor. 

FutbolArena Dış Haberler - İngiliz basınından 'The Guardian'ın haberine göre Liverpool, Atletico Bilbao'nun genç yıldızı İnaki Williams'ın peşinde. 

21 yaşındaki kanat oyuncusunun sözleşmesinde 20 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi var. Atletico Bilbao 2017 Haziran ayında sözleşmesi bitecek oyuncusunun maaşında iyileştirme yapıp sözleşmesini uzatmak ve 20 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini 100 milyon Euro'ya çıkarmak istiyor. Buna karşın İnaki Williams yeni sözleşme imzalamayı düşünmüyor.
Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp'un istediği Williams'ın transferinin Ocak ayında tamamlanması bekleniyor. Genç oyuncuyu İspanya'dan Atletico Madrid ve Real Madrid de takip ediyor ama bu iki kulübün transfer yasağı almasından sonra Liverpool'un eli güçlendi.


İnaki Williams kimdir?


Atletico Bilbao alt yapısından çıkan İnaki Williams ilk kez geçtiğimiz sezon forma giymeye başlamış ve 26 müsabakada 3 gol, bir de asist yapmıştı. Her iki kanatta ve forvet olarak da oynayabilen Williams sürati ve çabukluğuyla dikkat çekiyor. Bu sezon şimdiye kadar 22 maça çıkan genç oyuncu 10 gol 3 de asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!