comScore

Liverpool Liverpool

Mario Götze, Liverpool'a gidecek mi?

09 Ocak 2016, Cumartesi 09:46
Mario Götze, Liverpool'a gidecek mi?

Bayern Münih'te fazla forma şansı bulamayan Alman yıldız sezon sonunda takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

FutbolArena – İngiltere Premier Lig ekiplerindenLiverpool sadece bu sezonun değil, önümüzdeki sezonun da transfer çalışmalarınısürdürüyor. İngiliz ekibiyle ismi en çok anılan futbolcu ise Mario Götze.

Menajer Jürgen Klopp'un Dortmund döneminde birlikte çalıştığı Götze, BayernMünih'e gittiğinden beri eski formundan uzak bir görüntü çiziyor.

Sakatlıklarında etkisiyle bu sezon fazla forma giyemeyen Alman futbolcu takımdaki geleceğihakkında konuştu. Götze: "Klopp'u çok iyi tanıyorum ve aramızdaki ilişki harika.O kesinlikle çok iyi bir antrenör. Önümüzdeki sezon ne yapacağıma henüz kararvermedim. Her şey yeni hocanın planlarına bağlı. Son dönemde çok fazla sakatlıkyaşadığımdan geleceğim hakkında pek düşünmedim, henüz kesinleşen bir şey yok.Sadece oynamak istiyorum. Yazın neler olacağını göreceğiz" diye konuştu.

 

Mario Götze'nin bonservisi ne kadar?


23 yaşındaki Götze'nin Bayern Münih ile kontratı2017'de sona erecek. Önümüzdeki sezondan itibaren Bayern'in başına geçecek olanCarlo Ancelotti'nin gidişine onay vermesi durumunda Alman futbolcu için yaklaşık50 milyon Euro'luk bonservis bedeli talep edileceği öne sürülüyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!