comScore

Liverpool Liverpool

Saha kenarında ilginç olay! 'Elime konuş Klopp!'

09 Kasım 2015, Pazartesi 22:42
Saha kenarında ilginç olay! 'Elime konuş Klopp!'

Liverpool evinde ağırladığı Crystal Palace karşısında 2-1'lik yenilgi aldı. Maça Jurgen Klopp ile Alan Pardew arasında saha kenarında yaşanılanlar damga vurdu.

FutbolArena - Premier Lig'in 12. haftasında Liverpool kendi sahası Anfield'da, 44,115 seyirci önünde Crystal Palace karşısında 2-1'lik yenilgi aldı.
 
Milli mesai öncesi oynanan bu lig maçında Liverpool'un hedefi hem son lig maçında deplasmanda aldığı Chelsea galibiyetine bir anlam katmak hem de son 3 resmi maçta alınan galibiyetleri seriye dönüştürmekti. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve Liverpool adına milli maç arasından sonra deplasmanda oynayacakları Manchester City fikstürü çok daha kritik bir hal almış oldu.

Saha kenarı maça damga vurdu
 
Wilfried Zaha'nın yıldızlaştığı, Liverpool'un rakip kaleyi adeta şut bombardımanına tuttuğu ve Crystal Palace'ın 2-1 kazandığı maça sonuç kadar 2 teknik adamın saha kenarındaki tartışması da damgasını vurdu.
 
Gerek Jurgen Klopp gerekse Alan Pardew saha kenarında hareketli olmayı ve hatta kimi zaman bu konuyu abartmalarıyla tanınıyorlar. Söz konusu ikili bu maçta da birçok kez yan yana geldiler ve birbirinden ilginç tartışmalara, jest ve mimiklere sahne olan karelerin ortaya çıkmasına vesile oldular.
 
İşte saha kenarında yaşanan bu ilginç dialogların hikayesi;


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!