comScore

Liverpool Liverpool

Jurgen Klopp: 'O çok büyük bir yetenek'

06 Kasım 2015, Cuma 16:17
Jurgen Klopp: 'O çok büyük bir yetenek'

Jordon Ibe'ye hocası Jurgen Klopp'tan övgü dolu sözler geldi.

FutbolArena - Dün akşam Uefa Avrupa Ligi grup eleme maçında deplasmanda takımına 3 puanıgetiren tek golü atan genç Jordon Ibe'ye hocasından hem onu öven hem de motiveedecek sözler geldi.

19 yaşındaki oyuncuLiverpool kariyerindeki ilk gole imza atarken, Liverpool'un bu sezon Uefa AvrupaLigi grup maçlarındaki ilk galibiyetine ulaşmasına da katkı sağladı.

Maçboyunca sürati, attığı çalımları ve golüyle dikkatleri çeken genç hücum oyuncusuiçin Jurgen Klopp " Jordan güzel bir genç, örnek bir delikanlı. Şu anda tamformda olduğu ve kendini iyi hissettiği bir dönemde. Bunu maç içerisindekihareketlerinden rahatça anlamak mümkün. Birçok oyuncu gibi onun da önündekatetmesi gereken oldukça uzunca bir yol var. Telkinlere kulak verirse çok dahaiyi yerlere ulaşacaktır. " şeklinde demeç verdi.

Jordon Ibe kimdir? 

Tamadı Jordon Ashley Femi Ibe olan hücuma dönük orta saha oyuncusu, 1995 Londradoğumlu, 1.76 boyunda ve 81 kilo ağırlığında.

Hücuma dönük olarak her 2 kanatta, ortasahanın ortasında oyun kurucu ve forvet arkası oynayabilen oyuncu 16 yaşındaykenLiverpool altyapısına dahil olmuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!