comScore

Liverpool Liverpool

Klopp isyan etti! 'Buna inanamıyorum'

02 Kasım 2015, Pazartesi 10:04
Klopp isyan etti! 'Buna inanamıyorum'

Liverpool'un Alman Teknik Direktörü Jürgen Klopp, İngilizlerin sabırsızlığına inanamadığını söyledi.

FutbolArena – İngiltere Premier Lig ekiplerindenLiverpool'un başına geçen Jürgen Klopp yeni kulübünde iyi bir başlangıçyapamamış ama son maçta Chelsea'yi deplasmanda mağlup ederek kötü bulutlarıdağıtmıştı.

Liverpool ile ilgili transfer haberleri de hergeçen gün artıyor. Şimdiden kulübün adı birçok futbolcuyla birlikte anıldı. Buhaberlerden rahatsız olan Klopp tepkisini bu sözlerle dile getirdi:"İngilizlerin bu kadar çok sabırsız olmasına inanamıyorum. Sadece üç haftadırburadayım. Herkes bana 'bu oyuncuyu almak istiyorsun, bu oyuncu, bu oyuncu' diyebir şeyler anlatıyor. Ama gelişim, elinizdeki futbolcularla çalışmaktır. Buşöyledir, eşinizle bir problem yaşıyorsunuz diyelim, her gün eşinizi değiştirmekistemezsiniz. Durum bu. Sadece çalışırsın, çalışırsın ve daha iyi olursun. 2016yaz transfer döneminde ne olacağını düşünmezsin. Ne olacağını ben bilmiyorum.Biz çalışmak ve denemek zorundayız ve böylece elde edebileceğimizi başarılaradaha çok yaklaşırız."

İngiltere Premier Lig'de 11 hafta sonunda 17puanla 8. sırada yer alan Liverpool önümüzdeki hafta sahasında Crystal Palaceile karşılaşacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!