comScore

Liverpool Liverpool

Jurgen Klopp: 'İstekli ve agresif olun'

14 Ekim 2015, Çarşamba 14:26
Jurgen Klopp: 'İstekli ve agresif olun'

Liverpool'un yeni hocasından oyuncularına ilk talimat.

FutbolArena Dış Haberler - Yaz transfer dönemi Beşiktaş'a transferi son anda suya düşen ve Liverpool kaptanı Jordan Henderson'ın sakatlığı sonrası önce forma şansı bulan daha sonra da form tutmaya başlayan Lucas Leiva'dan yeni menajerine dair önemli açıklamalar geldi.
 
28 yaşındaki Brezilyalı defansif orta saha oyuncusu yeni menajerleri Alman Jurgen Klopp'un kendilerinden istekli ve agresif olmalarını istediğini dile getirdi.
 
Borussia Dortmund'ta geçirdiği 7 sezon sonrası Brendan Rodgers'tan boşalan Liverpool menajerlik koltuğuna geçen 48 yaşındaki Jurgen Klopp bu pazartesi yeni takımıyla ilk antremanına çıktı. Ulusal takımlarıyla milli mesaide olan birçok futbolcusundan yoksun çıktığı ilk antreman sonrası Lucas Leiva yeni menajeri için şunları söyledi;
 
"Oldukça istekli gözüküyordu. Herşeyi yerli yerine koymak istiyor ve oyuncularıyla da dialoğa geçerek onların görüşlerini alıyor. Oyuncularından çok istekli olmalarını ve olabildiğince de agresif davranmalarını istedi. Her zaman daha iyisini yapmamız gerektiğini, her zaman bir sonraki adımı düşünerek hareket etmemiz gerektiğini ve bunun da başarının anahtarı olduğunu söyledi.
 
Onunla geçirdiğimiz şu birkaç gün itibariyle samimi ve oyuncuların görüşlerine açık bir menajer olduğunu söyleyebilirim. "
 
Jurgen Klopp yönetimindeki yeni Liverpool'un ilk sınavı bu cumartesi günü zorlu White Hart Lane deplasmanında Tottenham Hotspur'a karşı olacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!