comScore

Liverpool Liverpool

FIFA'da şampiyon oldu, Liverpool'a başvurdu

12 Ekim 2015, Pazartesi 08:54
FIFA'da şampiyon oldu, Liverpool'a başvurdu

Liverpool'da Brendan Rodgers ile yolların ayrılmasının ardından bir İngiliz taraftar kulübe menajerlik için başvuru yaptı ve güldüren bir cevap aldı.

FutbolArena Dış Haber – İngiltere Premier Lig'de sezona beklentilerin altında bir giriş yapan Liverpool'da menajer Brendan Rodgers gönderilmişti. Yerine ise kısa bir süre önce Jürgen Klopp getirildi. Alman teknik adamla anlaşmadan önce kulübe bir taraftardan menajerlik için başvuru geldi. Adam Kneale isimli taraftar, başvurusunda FIFA 2015 isimli oyunda Portsmouth'u İngiltere alt liglerinden alıp Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu yaptığını anlattı. Kneale'in bu resmi başvurusuna Liverpool kulübünün CEO'su Ian Ayre'den resmi bir yanıt geldi.
 
İşte Ayre'ın yanıtı: "Sevgili Bay Keanel. Liverpool kulübündeki boş durumdaki menajerlik pozisyonu için yaptığınız başvuru adına size teşekkür ederiz. Ne yazık ki size şu anda olumlu yanıt veremiyoruz çünkü profesyonel anlamda daha tecrübeli birisini arıyoruz. FIFA 15'te Portsmouth'u Lig 2'den alıp dört sezonda Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapmanızla ilgili olarak ise bu başarınız aradığımız tecrübe standardını şu an için karşılamıyor. Ama gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyor ve ileride tekrar sizden haber almayı umuyoruz. Saygılarımla."
 
Liverpool'un CEO'su Ian Ayre'dan gelen bu resmi yazıyı Facebook hesabında paylaşan Adam Kneale: "Denemeye değer." yazdı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!