comScore

Liverpool Liverpool

'Daniel Sturridge'yi incitmemeliyiz'

01 Ekim 2015, Perşembe 16:00
'Daniel Sturridge'yi incitmemeliyiz'

Liverpool menajeri sakatlıktan dönen yıldız golcüsü hakkında konuştu.

FutbolArena Dış Haberler - Premier Lig'e tam 6 ay ara verdikten sonra 20 Eylül'de Norwich City karşısında ilk maçına çıkan Daniel Sturridge bu ilk maçta çok fazla verimli olamamış, 63. dakikada yerini Adam Lallana'ya bırakmıştı. Bir hafta sonra oynanan maçta ise Aston Villa karşısında yine 11'de başlayan Daniel Sturridge yeşil sahalara biraz daha ısınmış olsa gerek ki, bu maçta birbirinden harika 2 gole imza attı.
 
Çalım atmadaki hüneri, süratli driplingleri ve son vuruşlardaki ustalığı ile bilinen 26 yaşındaki golcü oyuncunun kariyerinde şu ana dek büyük bir patlama yapamamış olmasının tek sebebi birtürlü kurtulamadığı sakatlıklar olsa gerek. İşte tam da bu noktada, nisan ayında yaşadığı son sakatlığını atlatıp da yeniden yeşil sahalara döndüğü ve gol atmaya başladığı bugünlerde menajeri Brendan Rodgers'tan önemli bir çıkış geldi.
 
Liverpool menajeri Brendan Rodgers, Daniel Sturridge'nin bu aralar özel olarak korumaya alınması gerektiğini belirtti. Brendan Rodgers sözlerine, " Her bir oyuncumun ayrı ayrı fiziksel durumu ve maç kondisyonunu analiz etmem, bilgi sahibi olmam gerek. Daniel Sturridge, sakatlığı süresince ve iyileşme döneminde hiç pes etmeden çalıştı. İşte tam da bu noktada, bu aralar onu incitmememiz, sakatlanmasını engellememiz gerekiyor. 
 
Ben şahsen milli takım tercihleri ve hocaları hakkında konuşmayı pek sevmiyorum. Bir oyuncu ülkesinin milli takımına davet edildiyse saygı duyuyor ve bu duruma göre hareket ediyorum. 
 
İngiltere Futbol Federasyonu'nun da bu noktada Daniel Sturridge'nin sakatlıktan yeni çıktığını ve hala iyileşme sürecinde olduğunu göz önünde bulundurması gerekir. 4 gün içerisinde önce Estonya ve sonra da Litvanya ile maç oynayabilecek kapasitede olmadığını bilmeniz gerek. Kendisi hala sakatlığını atlatma evresinde ve yineliyorum ki bu aralar onu özel olarak sakınmamız gerek. " şeklinde devam etti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!